//Čeká nás fotbalový víkend, v Německu i v Aqualandu, dorazí mistři ve freestyle fotbalu

Čeká nás fotbalový víkend, v Německu i v Aqualandu, dorazí mistři ve freestyle fotbalu

Aqualand Moravia pod Pálavou odstartoval sportovní léto a sobota 13. července se odehraje ve znamení fotbalu. O víkendu, kdy bude vrcholit Mistrovství Evropy ve fotbale 2024, se bude kopat i mezi tobogány. Však celý venkovní areál čítá 13 fotbalových hřišť. Do aquaparku dorazí největší borci ve freestyle fotbalu Jan Weber a Daniel Pražák.

 Na víkend předpověď počasí hlásí další tropické dny, které na jižní Moravu přinesou teploty okolo třiceti stupňů. V čase, kdy vrcholí Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 u německých sousedů, se Aqualand Moravia rozhodl uskutečnit v sobotu 13. července den plný fotbalu. A to v rámci sportovního léta. „Mezi tobogány si během dne mohou návštěvníci zakopat s několikanásobným mistrem světa Evropy ve freestyle fotbalu Janem Weberem. Dorazí také Daniel Pražák, který se věnuje freestyle fotbalu přes deset let a stal se mistrem světa v disciplíně, která ukazuje tři co nejnáročnější triky za sebou. A určitě své triky předvede i u nás. V areálu navíc přibydou pro tento den také nejrůznější speciální fotbalové atrakce. A to třeba fotbalové šipky, lidský stolní fotbal či zorbing fotbal,“ láká na sobotní fotbalový den marketingový manažer Aqualandu Moravia Tomáš Svoboda.

Nejmenší návštěvníci se se rovněž vyřádí na pěnové párty a na párty s tučňákem Edou, který bude „poletovat“ mezi tobogány. Chybět nebude ani plážový fotbálek. Aqualand Moravia otevírá své brány už v 9:00 hodin ráno a zavírá ve 21:00 hodin večer. Děti do 6 let mají vstupné zdarma. Celodenní vstupenka koupená na místě vyjde na 999 korun, využít jde ale i slevové akce probíhající na e-shopu aquaparku. Aquapark pod Pálavou nabízí 40 atrakcí a 16 bazénů.

PROGRAM CELÉHO DNE:

10:00 – AQUACLUBDANCE
10:30 – 1. SET HONZY WEBERA A DANA PRAŽÁKA
11:00 – CELOLETNÍ SOUTĚŽ
11:30 – VODNÍ SPORTY
11:50 – AQUAZUMBA
13:00 – 2. SET HONZY WEBERA A DANA PRAŽÁKA
13:30 – FOTBALOVÉ ŠIPKY (SOUTĚŽ)
14:00 – PĚNOVÁ PÁRTY
14:30 – AQUAPARTY S EDOU
15:00 – 3. SET HONZY WEBERA A DANA PRAŽÁKA
15:30 – PLÁŽOVÝ FOTBÁLEK
17:30 – AQUACLUBDANCE

Zdroj a foto: Aqualand Moravia