//Strážníci našli bezvládného mladíka na Nádražní ulici: U sebe měl sedm injekčních stříkaček

Strážníci našli bezvládného mladíka na Nádražní ulici: U sebe měl sedm injekčních stříkaček

Nedávno v nočních hodinách došlo na Nádražní ulici k znepokojivému nálezu. Hlídka městské policie, která právě kontrolovala okolí, si všimla mladého muže ležícího na chodníku před drážní budovou. Mladík byl v tak špatném stavu, že nebyl schopen ovládat své nohy a nemohl se postavit. Na první pohled se zdálo, že by mohl být opilý, ale dechová zkouška ukázala jen mírně přes 0,4 promile, což nevysvětlovalo jeho neschopnost pohybu.

Strážníci okamžitě pojali podezření, že by mohl být pod vlivem drog, a přivolali státní policii a záchranáře. Test na drogy jejich obavy potvrdil. U mladíka, kterému bylo teprve pětadvacet let, našli celkem sedm injekčních stříkaček, z nichž čtyři byly naplněné neznámou látkou.

Záchranáři mladíka na místě vyšetřili a následně převezli do nemocnice k dalšímu ošetření. Případ byl předán do rukou policistů, kteří budou dále vyšetřovat, jaké látky mladík u sebe měl a jak se k nim dostal. Tento incident opět poukazuje na nebezpečí spojená s užíváním drog a rizika, která mohou vést až k ohrožení života.

Zdroj: MPB
Ilustrační foto: BRNO today